1ste met Catch Me Dream in de L2 en 2de met Wendeline in de Z2 in Bentelo

Vandaag ben ik weer van start gegaan met 2 van mijn paarden in Bentelo. Helaas kon ik door een virusje mijn paard Amory niet starten, maar volgende week gaat ook zij naar verwachting weer mee op concours.

In de klasse L2 ging ik van start met Catch Me Dream. Hij liep tijdens het inrijden echt super, maar eenmaal in de eerste proef, liep hij de kantjes er een beetje vanaf. Hij was niet scherp aan het been en de proef was veelte lauw. Hier konden we dan ook net 181 punten bij elkaar sprokkelen en belande net buiten de prijzen op een 4de plaats. Toen ik de ring in ging voor de 2de proef heb ik hem even scherp gemaakt en dat leverde een veel beter resultaat op. We behaalden 202 punten en werden hiermee 1ste.

Met Wendeline ging het heel anders. Tijdens het inrijden was ze in eerste instantie heel fijn, maar door de nattigheid op het terrein kreeg ze last van spanning. Deze spanning speelde ons ook in beide proeven parten. In de 2de proef reden we 207 punten bij elkaar en ook hiermee vielen we buiten de prijzen, maar de 1ste proef (deze reed ik als 2de) behaalden we 212 punten en we moesten hiermee Marloes ter Huurne voor laten gaan. Zij behaalde in deze proef 214 punten.

 
|


Reacties op 1ste met Catch Me Dream in de L2 en 2de met Wendeline in de Z2 in Bentelo

Velden met een zijn verplicht.