Evita Hit geplaatst voor de finale tijdens Mölke Rijssense dressuurdagen

Vandaag heb ik 2 paarden meegehad naar de Rijssense dressuurdagen. Beide paarden rijd ik nu pas een aantal maanden, dit zijn Evita Hit en Collin.

Als eerste ging ik met Collin van start. Dit is een 7 jarige ruin van Tuschinski. Het was vandaag pas de 2de keer voor Collin dat hij op concours was. Hij is hiervoor nooit uitgebracht. Collin gedroeg zich super goed en behaalde zijn eerste winstpunt in deze klasse. De eerste proef had hij 187, maar de tweede proef was hij wat moe van alle indrukken en haalden we 175 punten. Al met al was ik wel super tevreden over zijn bewerkbaarheid, dus dat komt zeker goed als hij nog wat meer kilometers heeft gemaakt.

Evita Hit heeft al wat meer concours ervaring en liet zich super rond sturen. Ze was heel fijn ontspannen en fijn in de aanleuning. Dit resulteerde in 204 punten voor de eerste proef en een 2de plaats. In de tweede proef schrok ze een keer van fietsers die bleven staan kijken, maar ze herpakte zich super en in deze proef werden we dan ook eerste met 193 punten. Doordat we over beide proeven de minste plaatsingspunten hadden, mogen we morgen in de Finale rijden.

 
|


Paarden genoemd in dit artikel:

 

Reacties op Evita Hit geplaatst voor de finale tijdens Mölke Rijssense dressuurdagen

Velden met een zijn verplicht.