Inter 1 in Uden

Dit afgelopen weekend was een perfecte mix van privé en zakelijk. Omdat Very Important heel schrikkerig en gespannen is tijdens binnen concours, heb ik besloten om de dag voor concours te gaan trainen op wedstrijd terrein. Dit betekende dat ik zaterdag al moest gaan trainen in Uden voor het concours op zondag. Vanwege de afstand heb ik besloten dat we er maar een gezellig weekend van moesten maken. Gerben (mijn man) en ik hebben daarvoor een hotel geboekt en de paarden hebben een nacht in Uden gelogeerd. Een mooi bijkomstigheid was, dat aan ons hotel een Michelin ster restaurant gekoppeld was. We hebben zaterdag eerst lekker getraind met Very Important en T-date M en vervolgens hebben Gerben en ik heerlijk gegeten in het Michelin ster restaurant “Cordial”. De volgende dag na een heerlijk ontbijt ben ik met Very Important en T-date M gestart in de Prix st george en de Inter 1. Het doel is meer dan bereikt zondag. Ik heb met beide paarden een winstpunt gereden in de Inter 1 en dit betekent, dat ik nu voor de Inter 2 startgerechtigd ben.

Very Important haalde in de Prix st George 63,95% en in de Inter 1 60,99%
T-date M haalde in de Prix st George 60,95% en in de Inter 1 62,39%

Met beide paarden ging er nog genoeg niet zoals in de training, dus er is genoeg winst te behalen. Maar voor nu ben ik tevreden.

Zowel de Prix als de Inter 1 werden gewonnen door Kim Huizer. Alex van Silfhout (mijn trainer) startte het paard van Angelique Vroom en werd 5de. Lotte Jansen (de vriendin van Diederick) werd 4de met Trappel.

In dit artikel vermelde ruiters:

Lotte
Diederick
Alex
Kim

 
|


Reacties op Inter 1 in Uden

Velden met een zijn verplicht.