Rabo Sport Talent 2010

De Rabobank is sinds januari 2002 hoofdsponsor van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS). Het Rabo Talentenplan is de rode draad binnen deze samenwerking. Dit talentontwikkelingsproject is erop gericht jonge talenten in een vroeg stadium te ontdekken en vervolgens structurele en professionele begeleiding te bieden.

Het Rabo Talententeam is een aparte groep binnen het Rabo Talentenplan. Hierin zijn de elf allerbeste talenten opgenomen. Ieder jaar wordt een van hen uitgeroepen tot Rabo Talent van het Jaar.

Zelf les ik al enige tijd bij Alex van Silfhout, zijn zoon, Diederik is genomineerd voor Rabo Sport Talent van het jaar 2010.

Via deze weg wil ik mijn klanten en lezers van dit nieuwsitem vragen om ook te stemmen op hun Rabo Talent favoriet, de mijne is uiteraard Diederik en ik heb dan ook reeds min stem op hem uitgebracht via deze pagina.

Je kan ook gebruik maken van de banner in de rechterbovenhoek van je beeldscherm, je komt dan direct op de stempagina uit van de RaboSport Talentenplan.
 

 
|


Reacties op Rabo Sport Talent 2010

Velden met een zijn verplicht.