Very Important loopt weer winst in de GP in Beuningen

Na 2 ongelukkige omstandigheden tijdens Grand Prix proeven met Very Important, zoals noodweer en moeten plassen tijdens de proef, ging het even helemaal niet meer in de ring.

Very Important stond strak van de spanning tijdens de laatste concoursen en in de ring ging het totaal niet meer.

Daarom had ik  2 weken geleden besloten om  in één weekend 2 keer HC te starten. Tijdens de HC proeven ging het al een heel stuk beter, maar ik wilde nog meer ontspanning, daarom heb ik mijn stang en trens verruild voor een normaal trenshoofdstel en ben daar afgelopen 2 weken mee gaan trainen.

Dit beviel zo goed, dat ik vandaag ook mijn proef op een normaal bit heb gereden. Very Important was vandaag ontzettend ontspannen en pakte alles geweldig op tijdens het inrijden. Ook in de proef ging het helemaal naar verwachting, totdat de piaffe gereden moest worden. Ik voelde mezelf spannen en daardoor kwam het er nog niet uit, maar de rest van de proef heb ik met een glimlach doorgereden, wat was hij fijn! 1 van de juryleden gaf als commentaar ook: "Nette proef".

We  behaalde precies 60%. De mislukte piaffes  drukte het percentage behoorlijk naar beneden, dus het volgende doel is om zelf ontspannen te blijven in de voorbereiding naar de piaffe en dan gaan we zeker hoger scoren!

 
|


Paarden genoemd in dit artikel:

 

Reacties op Very Important loopt weer winst in de GP in Beuningen

Velden met een zijn verplicht.