Algemeen

Even iets over mijzelf

In mijn hart ben ik altijd een "paardenmeisje" geweest, maar omdat ik niet uit een paardenfamilie kom, heb ik de paarden altijd als hobby erbij gehad.

Ik heb mijn Bachelor Commerciële Economie behaald en ben daarna onder andere actief geweest als account manager voor Gladior (een online marketing bureau) en Reedbusiness (voor Landleven en destijds voor horses.nl). Daarna ben ik als online marketeer aan de slag gegaan voor een communicatie bureau.

Direct naar mijn huwelijk heb ik met mijn man besloten, dat ik  mij meer op de paarden zou gaan richten, zowel het rijden van mijn eigen paarden, als het trainen & corrigeren van paarden van derden en het geven van paardrijlessen.

In de loop van de tijd heb ik kennis gemaakt met het merk LotusRomeo en mijn commerciële en marketingbloed begon weer te stromen!

Nu heb ik de ideale combinatie gevonden, namelijk het uitoefenen van mijn passie zowel op het paard als op het gebied van (online) marketing van een merk dat super mooie en kwalitatief goede wedstrijdkleding maakt.

Naast Very Impartant heb ik meerdere paarden en met name moeilijke paarden tot Z en hoger uitgebracht en tevens succesvol verkocht.

Mijn kracht ligt in het trainen/doorrijden en corrigeren van paarden die moeilijk zijn en ze rijbaar te maken voor vrijwel elke amazone of ruiter. Daarnaast is het persoonlijk contact onderhouden en de communicatie met de eigenaar voor mij van groot belang.