Verkoopbegeleiding

Zoekt u een nieuwe eigenaar voor uw paard? U wilt een correcte prijs voor uw paard? U wilt uw paard verkopen aan een ruiter die een klik heeft met uw paard, maar het paard ook verder kan helpen?

Ik biedt u verkoopbegeleiding van uw paard aan, de werkwijze in deze is simpel en als volgt:

- U stalt uw paard tijdelijk bij mij, nadat we samen overeen zijn gekomen dat er potentie in uw paard zit.
- Per maand dat ik uw paard rijdt, bereken ik u een vaste vergoeding.
- Na 1 maand bepalen we samen de bodemprijs van het paard.
- Na elke maand evalueren we samen de voortgang en bepalen we wanneer het geschikte moment daar is om de verkoop te starten.
- Ik biedt uw paard te koop aan bij mijn netwerk en op bekende verkoopsites, ik verzorg daarvoor het benodigde foto- en videomateriaal.
- Na succesvolle verkoop delen we de opbrengst (conform afgesproken verdeling), na aftrek van het aantal gereden maanden (vermenigvuldigd met de periodieke vergoeding), de bodemprijs (welke volledig voor u is) en de eventueel gemaakte extra onkosten (denk aan concourse, veterinaire- en fysiobehandelingen).

Als Grand Prix amazone heb ik sinds 2000 tientallen paarden onder mijn hoede gehad, gereden, verzorgd en begeleid bij verkoop.

Sindsdien heb ik onder andere de hengst Very Important geheel zelfstandig getraind vanaf het begin tot aan de Grand Prix en heb ik de merrie T-date-M vanaf het begin opgeleid tot Intermediaire I (2014).

Hiernaast heb ik vele paarden van paardenhouders, lesklanten en bekenden getraind, verbeterd qua aanleuning, prestatie en waarde en in vele gevallen ook tesamen met de klant succesvol tot een verkoop weten te brengen.

Interesse in verkoopbegeleiding? Neem contact op of bel 06-45770200 en tijdens het genot van een kop koffie kunnen we de invulling van de hierboven besproken werkwijze doornemen en de details bespreken waarna alles gedocumenteerd in een overeenkomst zal worden opgenomen, waardoor beide partijen duidelijkheid hebben en we samen een succesvolle verkoop kunnen starten.